2012. március 9., péntek

Jegyesoktatás IV.

El is jutottam a tegnapi alkalomhoz. A téma a beszélgetés volt. Házastársi beszélgetés-konfliktusok. Magát a beszélgetás jelentőségét én is fontosnak tartom, de ez az előadás igencsak elmaradt színvonalban az előzőtől. 1 órán át beszéltek ugyanarról az egy dologról, mindig ugyanoda jukadtunk ki, is néha elég értelmetlen is volt amit mondtak. (Remélem a jövő heti jobb lesz.) Ja, a konfliktusra, ami meg talán érdekesebb lett volna nem is hagytak időt, kb. 2 mondatban elintézték.
Aztán persze jött utána ismét a megbeszélés, ahol szintén jelen volt a kínos csönd. Mert oké 1-1 dolgot mondott most is mindenki, és ott le is lehetett volna szépen zárni, de utána megint jött az erőltetés, hogy hát azért még valamit mondjunk....Borzasztó :S!
Ráadásul elhúzták 10 óráig. 8-10ig!!!!!  Nem normálisak. Mindenki tök fáradt volt, mert korán kelt, dolgozott, másnap meg megint kelni kellett. Annyira felesleges ez az egész. Így el fog menni a maradék lelkesedésem is, mert én szívesen mentem eddig, de így nem tudom mi lesz......
Jövő héten talán több szerencsével járunk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése