2012. június 24., vasárnap

Dekoráció

Jó rég nem jelentkeztem, de sűrű volt az elmúlt időszak, most azonban igyekszem bepótolni:).
A dekorációról. ha jól emlékszem még nem esett szó. Régóta gyűjtögetem az ötleteket, és mára már annyi összegyűlt, hogy a bőség zavarában találtam magam. Nem szerettem volna átesni a ló túloldalára, hogy túl sok lesz a dekor, és nem kesz szép az összhatás. Végül sikerült leszűkíteni a legszükséhesebbekre.
Íme:
Otthon - itt lesz a kikérő és a vendégfogadás. Nagyon bízunk a jó időben, (természetesen az lesz, más szóba sem jöhet:)), ezért kintre, az udvarra tervezzük enek a lebonyolítását. Bent úgyis biztos bolondokháza lesz:), készülődik mindenki, itt egy fogas, ott egy cipő, meg rokonok nálunk lesznek elszállásolva, anyu meg süt, főz, szóval bentre csak az jön, akinek nagyon muszáj:). Így kinti dekorban kellett gondolkodnom. Sokat agyalta,. hogy mi legyen, míg végül rá akadtam egy gyönyörűségre, amivel az oviban is dekoráltunk, de nagyon sok meló van vele. Tegnap egyett elkészítettem teljesen, de valahogy nem lett az igazi, ahhoz képest, hogy mennyit kellett vele szenvedni....
Ő lenne az: (a kép minőség nem a legjobb, azt nézzétek el)

 Van egy félig kész zöldben is:
 Az a baj, hogy egy gömb 14 ilyen kis virágocskából áll, a virágok pedig 6 sziromból, és ezt egyesével kell szépen meghajtogatni.....
Szóval azht hiszem marad a B terv és vagy lampiont, vagy lufit veszünk a kertbe dekornak.
Valamint a jól ismert boszorkánylépcső, természetesen lilában és zöldben:

Van az udvarunkban egy pagoda, az lenne feldíszítve, allatta lennének az ételek, italok, meg talán a lépcsőlejárón lenne még díszítés. 


A templom díszítése benn van az árban, úgyhogy azt ők csinálják. Oda is valami egyszerűt képzeltem el (virág az oltárra, sorok szélére).
Ilyesmit: (ez nem az a templom, ahol nekünk lesz,a képez csak a neten találtam)


Végül az étterem:

Asztalok: hosszában lesznek, dupla asztalközéppel kiwizöld és padlizsánlila színben.

Székek: fehér székszoknya lesz rajtuk padlizsánlila és kiwizöld átkötővel.
                                                                                                           
Menyasszonyi asztal: fehér szaténháttér kiwizöld és padlizsánlila drapériával, asztalszoknya dekoranyaggal.

Tánctér: 4 irányban organza a myennyezeten.

Szertartás helyszíne: Háttérparaván lesz az anyakkönyvvezető asztala mögött ez organzával és élővirággal lesz díszítve, az anyakönnyvvezető asztalán pedig asztalszoknya lesz.

Bejárat díszítése: Az oldalbejáraton fogunk bemenni, mert a szertatás az udvaron lesz, és hogy ne kelljen átmenni a feldíszített termen az a bejárat lesz feldíszítve organzával.

Az asztalok díszítésére majd egy külön bejegyzést szánok még.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése