2012. február 25., szombat

Jegyesoktatás I.

Már egy korábbi bejegyzésben írtam, hogy külön részt szánok a jegyesoktatásnak, mert nálunk ez kicsit meg lett bolondítva. Abból a szempontból, hogy nem ott lesz a jegyesoktatás, ahol a templomi esküvő (nem a templom lesz más, hanem a város:)). Ugyanis jelenleg máshol élünk, mint ahol lesz a lagzi (ahol a lányos ház van :)). Így azt hittük ez a kérdés nem lesz egy egyszerű menet.

Tévedtünk:)! Hétfőn elmentünk a kiszemelt templomba, hogy érdeklődjünk jöhetünk e ide, úgy hogy nem itt lesz az esküvőnk, és ha igen mikor kezdődik a következő "kurzus". Na, az események innentől gyorsultak fel. 1. Mondták, hogy természetesen, semmi akadálya, jöjjünk nyugodtan, a végén majd adnak egy igazolást, hogy elvégeztük. 2. Csütörtökön lesz is már az első alkalom. Na itt leesett az állunk, de természetesen megbeszéltük, hogy nem hagyjuk ki a lehetőséget és belevágunk, egyből a sűrűjébe:).
Úgyhogy csütörtökön "át is estünk" az első alkalmon:). Nekem nagyon tetszett, a Pap is szimpatikus volt:). Most csak ő tartotta, megosztott velünk néhány fontos gondolatot a házasságról. A többi alkalmakkor pedig majd házaspárok beszélnek különféle témákról, amik fontosak a jó házassághoz.

Én már nagyon várom, A. pedig nagyon izgul, hogy csak ne kelljen sokat beszélni:), kissé lámpalázas:), de majd kinövi:).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése